Search
Close this search box.

El Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” aplega el proper dia 20 de juliol

El Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” aplega al seu 131 aniversari. Darrere de tots aquests anys, el certamen hi ha contribuït en la difusió de la música bandística a través de tot el món. A més, ha anat a poc a poc donant nom als músics valencians a l’igual que als compositors amb major renom.

El Certamen que va començar a finals del segle XIX com un “Concurs Musical” en València, s’ha convertit en els anys en un dels certàmens més importants del món, en el que cada any participen agrupacions musicals dels 5 continents.

L’esdeveniment musical que porta treballant any darrere any per millorar, aquest any és celebrarà entre els dies 20 fins al 23 de juliol. Comptarà amb la participació de bandes de València, Castelló, Illes Balears, Alacant, Múrcia, Pontevedra, Jaén, Holanda i Colòmbia.

Entre els col·laboradors que participen per fer possible aquest Certamen podem trobar el Palau de la Música, l’Ajuntament de València, la Diputació, la Generalitat, Unió Musical, Clemente Pianos i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

A més dels dies dels concerts del mateix certamen, també hi haurà unes actuacions prèvies en diferents punts de València.

Per poder consultar més informació de la programació, podreu accedir a partir de la pàgina oficial del certamen (CIBM-VALENCIA).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías