Search
Close this search box.

Inscripció per al II Concurs d’Orquestres “Bankia” de la Comunitat Valenciana

ACTUALITZACIÓ: S’AMPLIA EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ FINS AL DIA 30 DE SETEMBRE. MÉS INFORMACIÓ ACÍ.

El passat 15 de juliol l’Institut Valencià de Cultura va presentar la segona edició del “Concurs d’Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana” que se celebra amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i el patrimoni de Bankia.

Avui, ja es pot accedir a la inscripció per al concurs. Aquest any les bases compten amb novetats per poder participar.

Entre elles, es troba que les orquestres que tinguen entre 30 i 50 músics és classificaran en una categoria anomenada “Salvador Giner“, en canvi, la categoria de “Martín i Soler” podran participar aquelles orquestres que estiguen formades entre 51 i 70 músics.

Es tindrà que tenir en compte que els músics que formen part de les orquestres que es presenten deuran estar inscrits en el fitxer de persones relacionades de la FSMCV dins de la categoria “músic”.

Per últim, entre les bases més importants que s’ha de tenir en compte, les orquestres que volen presentar per a ser seleccionades en el concurs, deuran tindre una antiguitat de mínim 3 anys i es deurà tindre una acreditació en el currículum.

Per poder llegir totes les bases del II Concurs d’Orquestres “Bankia” de la Comunitat Valenciana.

A més, vos deixem la fulla d’inscripció per al concurs. Recordeu que teniu fins al 18 de setembre 30 de setembre per poder presentar la vostra sol·licitud.

 

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías