Search
Close this search box.

L’Escola de la Música Vella inicia els actes propis de fi de curs

L’Escola de la Música Vella dedica aquesta setmana a les audicions instrumentals i del cor de l’Escola. Dimarts i dimecres s’iniciaran a les 19:00h en el Saló d’Assajos de la seu de la Societat Musical la Primitiva; el dijous a les 17.30h. Les audicions, dedicades a la música de cinema i cançons conegudes, seran interpretades conjuntament per alumnes de diferents instruments. Aquest dimarts a més actuarà la Banda Infantil de l’Escola dirigida per David Doménech.

La següent setmana, els dies 25, 26 i 27, es celebrarà la Setmana Cultural. Es tracta d’una proposta de tallers musicals per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys d’edat, siguen o no alumnes de l’Escola, gratuïta. Serà de 10 a 13 hores en els locals de la Societat. El nombre d’assistents és limitat. La inscripció està oberta en la Secretaria.

A més l’Orquestra Infantil, sota la direcció d’Irene López, oferirà audicions didàctiques en el col·legi Taquígraf Martí aquest dijous i oferirà un concert en la seu de la Unió Musical de Llanera de Ranes el dijous 28.

La Banda Juvenil, dirigida per David Doménech, tanca el curs com a protagonista de la III Vetlada Musical organitzada per l’Assemblea Local de Creu Roja Espanyola aquest divendres, 22 de juny, a les 20h, en l’Auditori Municipal de Sant Agustí.

L’última setmana del mes estarà dedicada a les audicions d’aula i al lliurament de les notes finals als alumnes.

La matrícula per al pròxim curs ja està oberta en la Secretaria de la Societat a les vesprades.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías