Search
Close this search box.

Oberta la convocatòria dels cursos Berklee de Direcció i Composició per a músics de la FSMCV

La Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura, subscriu un conveni anual de col·laboració amb la Delegació de la Fundació a Espanya de Berklee College of Music, a València, per a la integració de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en els cursos de la Berklee College of Music-València 2018.

De l’oferta formativa dels cursos que es realitzen, es reserva un nombre de places per als membres d’alguna de les agrupacions de les societats musicals federades en la FSMCV a data de la signatura del conveni. Aquestes places podran ser com a alumnes actius o oients.

Els detalls dels cursos oferits són els següents:

Curs de Direcció de Bandes

Professor: RAFAEL SANZ ESPERT

Nombre de places reservades:
-16 places per a alumnes actius.
-30 places per a alumnes oients.

Dates de realització: 9 al 13 de juliol 2018

Curs d’Arranjaments i composició

Professor: VICENTE ORTIZ GIMENO

Nombre de places reservades:
-16 per a alumnes actius.

Dates de realització: 16 al 20 de juliol de 2018

Requisits

Ser músic en actiu d’una societat musical federada en la FSMCV, per això haurà d’estar donat d’alta en el fitxer de persones relacionades de la FSMCV.

Destinataris

Estudiants d’últim curs de grau de l’especialitat en la qual es vol realitzar el curs; titulats, o professionals en actiu d’aquesta especialitat.

Documentació requerida

1.- Certificat emès per la FSMCV en el qual s’acredite el registre en situació d’alta en el Fitxer de Persones Relacionades amb la FSMCV. Aquesta certificació no l’haurà d’aportar individualment el sol·licitant, ja que l’expedirà la FSMCV a demanda de Berklee College of Music-València, una vegada finalitze el termini de presentació de sol·licituds.

2.- La corresponent a cada curs, per a la seua valoració, segons el conveni:

Direcció Bandes:

a.- Vídeo (format Quicktime o similar) amb un enregistrament dirigint.
b.- Curriculum vitae (màxim una pàgina) demostrant experiència com a director.
c.- Altres mèrits: cursos de perfeccionament i direcció, màster, postgrau, becari, altres titulacions, participació en revistes especialitzades, membre d’organismes, de jurats, altres cursos.

Arranjaments i Composició:

a.- Tres partitures de composicions o arranjaments originals. Format PDF.
b.- Enregistrament en MP3 d’aquestes obres.
c.- Curriculum vitae (màxim una pàgina) demostrant experiència com a compositor o arranjador i com a director.
d.- Altres mèrits: cursos de perfeccionament i direcció, màster, postgrau, becari, altres titulacions, participació en revistes especialitzades, membre d’organismes, de jurats, altres cursos.

Lloc i termini de presentació

La sol·licitud al costat de la documentació exigida, haurà de presentar-se telemàticament a través de la plataforma habilitada per Berklee College of Music-València en la web: https://valencia.berklee.edu/academic-programs/summer-programs/symphonic-band-workshops/

Termini de presentació de sol·licituds: Fins dilluns 25 de juny de 2018, inclòs.

Llistes d’admesos

Les llistes amb els participants seleccionats en cada curs es podran consultar en la pàgina web de Berklee College of Music-València i de l’Institut Valencià de Cultura, com a més tard a partir del dia 2 de juliol de 2018.

Documentació

Descarrega la informació del curs. [Word]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías