Search
Close this search box.

La FSMCV i l’entitat de gestió de drets dels Artistes, Intèrprets i Executants (AIE) inicien les seues relacions institucionals

AIE és l’entitat encarregada de la gestió col·lectiva dels drets de propietat intel·lectual que corresponen als músics i que juntament amb AGEDI, que recapta els drets dels productors discogràfics, recapta a través d’un organisme conjunt els cànons corresponents per la utilització de la nostra música.

Aquesta és una aposta més per part de la FSMCV d’acostar postures amb totes les entitats de gestió de drets que tenen incidència en el quefer musical diari del nostre col·lectiu.

El seminari va abordar temes d’importància com la recaptació per Còpia Privada així com la introducció en el nostre ordenament jurídic de la Directiva del Parlament Europeu i del Consell sobre els drets d’autor en el mercat únic digital.

La FSMCV segueix donant visibilitat i presència en les entitats de gestió amb la finalitat de millorar el posicionament del nostre col·lectiu dins de la gestió de drets de propietat intel·lectual.

Els responsables d’AIE van comentar la possibilitat d’en pròximes dates organitzar en col·laboració amb la FSMCV una jornada a València per a debatre qüestions importants que afecten al futur dels músics en la seua consideració d’artistes.

Sobre el segell discogràfic de la FSMCV

El segell FSMCV PRODUCCIONS, que es troba a la disposició de totes les societats musicals federades, serveix d’instrument idoni per a la publicació i millor divulgació de les interpretacions registrades en qualsevol suport de totes aquelles agrupacions musicals que componen el seu col·lectiu, amb la fi última de potenciar i promocionar l’important patrimoni cultural sorgit en el si de les mateixes i, en particular, contribuir a una adequada gestió, administració i conservació del seu repertori interpretatiu, incloent la protecció i gestió dels drets de propietat intel·lectual que es deriven en la seua explotació primària i secundària, tant analògica com a digital.

FSMCV Produccions

Són ja vàries les societats musicals que ho han utilitzat en els seus enregistraments, obtenint amb açò nous ingressos procedents dels drets de propietat intel·lectual dels seus CD’s i DVD’s, sota la gestió dels serveis de la FSMCV. A més, com a novetat del servei s’ha conveniat amb els estudis d’enregistrament de major implantació amb la finalitat de col·laborar en els projectes fonogràfics sorgits en el nostre col·lectiu.

Per a una major divulgació de la vostra música no dubteu a contactar amb els serveis de propietat intel·lectual, a través del correu electrònic: p.intelectual@fsmcv.org. La FSMCV arreplegarà sota el seu segell discogràfic l’edició i legalització del CD, i s’encarregarà de donar-ho d’alta en el registre d’AGEDI a l’efecte d’una adequada gestió dels drets.


Fotografia: Ximo Soler i Carla Gomis al costat de Javier Cubedo i Nacho García Vega (de Nacha Pop), membres del Consell de Administració d’AIE.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías