Search
Close this search box.

“Un concierto de cine”: així celebrarà la Unión Musical de Torrellano el concert de Santa Cecília

Com ja és tradicional, el pròxim dissabte 1 de desembre, a les 17:30 hores, la Unión Musical de Torrellano oferirà el seu concert extraordinari en honor a Santa Cecília.

El lloc de celebració serà l’Església Parroquial de la Inmaculada Concepció de Torrellano. Prèviament es durà a terme la cercavila de recollida dels nous músics, en el qual quatre companys s’incorporaran a la Banda de Música.

El Titular de la Unión Musical de Torrellano, Juan Pedro Bernabé Poveda, ha programat un recorregut per les Bandes Sonores més conegudes de la història del cinema perquè el públic assistent gaudisca de moltes sorpreses i emocions. Per a la interpretació d’aquest concert comptaran amb la col·laboració del Cor de l’Escola d’Heralds d’Elx i el Cor del Col·legi San Raimundo de Peñafort, agraint el treball realitzat i la dedicació prestada al director dels cors, el Mestre Jovi Leal Clavel.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías