Search
Close this search box.

Emotiu comiat en el concert de Santa Cecília a Paco Sánchez Roca com a director de la Primitiva Setabense

Paco Sánchez Roca dóna per finalitzada la seua etapa com a Director Titular de la Primitiva Setabense de Xàtiva, “la Música Vella”, oferint el passat dissabte, 24 de novembre, un extraordinari Concert de Santa Cecília, on la Banda va ratllar, una vegada més, un altíssim nivell interpretatiu.

Va ser un acte molt emotiu on els dos Director Honoraris de la Societat, Eduardo Cifre Gallego i Francisco José Perales Ferre, li van lliurar d’un detall recordatori per la seua professionalitat i bon fer al capdavant de la Banda Simfònica en aquestos darrers anys. Tot el públic, que omplia el Teatre de Xàtiva, també li ho va reconèixer amb efusius i llargs aplaudiments, valorant eixí la seua excel·lent tasca com a director.

La seua decisió obeeix a raons personals i  de caràcter voluntari. En paraules del propi director: “Tenia molt clar des del principi que la meua estada com a director titular “de la meua Banda” no deuria ser molt llarga, ha estat un somni complit i crec que el treball realitzat ha estat molt positiu. Deixe una gran Banda, amb un nivell i qualitat interpretativa excel·lent, fruit del treball i dedicació de tots els músics, als que estaré immensament agraït per l’entusiasme en fer música i desitge que la nostra Societat Musical siga capdavantera en qualitat, compromís i nivell artístic. Sempre he cregut, i així ho he fet en quasi trenta anys dirigint, que un director deu eixir d’una societat musical quan està en el seu millor moment, i una vegada més m’he aplicat eixa filosofia.”

La primera part del concert va estar a càrrec de la Jove Orquestra de la Primitiva, dirigida per José Martínez Colomina, interpretant dues composicions de Beethoven, l’obertura Coriolano i la Primera Simfonia.

En la segona part li va correspondre el torn a la Banda Simfònica interpretant un pasdoble d’estrena, dedicat al que fóra President de la Societat José Tormo Camarasa, compost per Paco Perales; la Obertura Festiva de Shostakovich i una magnifica versió del Capricho Español de Rimski-Korsakov.

En paraules del seu president, Jaume Vicent Solís Salinas: «desitgem al nostre, ja, exdirector la millor de les sorts en els seus futurs projectes professionals, que de segur els tindrà, i li agraïm la seua entrega, treball, dedicació, honestedat i professionalitat per “la seua Música Vella de Xàtiva”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías