Search
Close this search box.

La FSMCV és guardonada per la Fundació Politècnica de la Comunitat Valenciana

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha rebut el ‘Premi Blue Red’ de la Fundació Politècnica de la Comunitat Valenciana.

El lliurament d’aquest guardó es va celebrar anit a València, en el sopar de gala d’antics alumnes de la Universitat Politècnica de València que es convoca anualment.

Aquest premi va ser arreplegat pel president del FSMCV, Pedro Rodríguez. El ‘Premi Blue Red’ reconeix l’esforç d’aquelles persones o organitzacions que recolzen la creació de xarxes com posibilitadores de grans oportunitats i canvis.

Estem molt agraïts a la Fundació Politècnica per haver concedit aquest premi a la Federació. És sens dubte, un impuls a continuar amb el nostre treball per potenciar l’associacionisme i proporcionar a la societat civil un mitjà de desenvolupament i articulació cultural. El nostre model d’escoles i societats musicals crea xarxes de valor que permeten que la població en general s’identifique amb elles, participe de les nostres activitats i existisca una relació contínua entre els seus propis membres i l’entorn”, ha afirmat Pedro Rodríguez.

A més de la FSMCV, en aquesta edició dels Premis de la Fundació Politècnica també han sigut guardonades en 2018 la química Pilar Mateo (Premi Extraordinari); i la fundadora i Chief Innovation Officer de Nesplora, Gema Climent (Premi Innova&Acció).

Reconeixements i premis de la FSMCV

Junt aquestos reconeixement de la Fundació d’Antics Alumnes de la UPV, la FSMCV va rebre la setmana passada la distinció com a “Insigne de la Música Valenciana” i també compta amb altres guardons i reconeixements que han avalat i recolzat el seu treball desenvolupat com són la Medalla de Plata al Mèrit de les Belles Arts del Ministeri de Cultura o l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana. A més, també és membre de l’Ordre de Jaume I de la Generalitat Valenciana i ha rebut la Distinció d’Honor del Consell Valencià de Cultura.

També compta amb la Medalla de la Real Acadèmia de les Arts de Sant Carlos de València, el distintiu Mediterranew Music de la Agència Valenciana del Turisme, la Distinció Honorífica del Comitè Español d’UNICEF i la Medalla d’Or al Mèrit cultural i musical Corbandas de Colòmbia, entre uns altres.


Peu de foto (d’esq. a dta.): Miguel Borrás (vicepresident segon de la Fundació Politècnica); Javier Zabaleta (president Fundació Politècnica); Pedro Rodríguez (president de la FSMCV); Pilar Mateo; Irene Milián (arreplega el premi en representació de la premiada Gema Climent); Juan Ranchal (secretari de la Fundació Politècnica).

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías