Search
Close this search box.

Resolució provisional de les subvencions de l’Institut Valencià de Cultura per a l’adquisició i reposició d’instruments musicals 2018 per part de les Societats Musicals

L’Institut Valencià de Cultura ha publicat la resolució provisional per la qual es concedeixen les subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals per part de les Societats Musicals durant l’exercici de 2018, a les quals s’han presentat 153 sol·licituds.

L’import total de les ajudes destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals per part de la societats musicals de la Comunitat Valenciana és de 215.000 euros. S’ha proposat concedir un total de 136 ajudes, mentre que han quedat fora d’aquestes subvencions 17 sol·licitants que no complien amb algun o diversos dels criteris d’avaluació proposats.

Pròximament es publicarà el llistat definitiu al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i es difondrà el procediment que han de seguir les Societats Musicals beneficiàries.

Consulta al document adjunt la relació de les Societats Musicals propostes per a rebre les subvencions de l’Institut Valencià de Cultura per a l’adquisició i reposició d’instruments musicals 2018.

Documentació

Descarregar acta provisional de les subvencions [PDF].

Compartir:

Últimas noticias

Categorías