Search
Close this search box.

Gandia acollirà el cicle de concerts ‘A la banda de la música’ fins a mitjan desembre

Dissabte que ve 15 d’octubre se celebrarà la primera actuació del cicle de concerts ‘A la banda de la música’ a Gandia, una sèrie d’espectacles emmarcats dins del Cicle de Tardor. Així ho han presentat en roda de premsa el regidor de Cultura, Nahuel González López, i Vicent Mengual Caudeli, coordinador del projecte.

“Tots els dissabtes d’octubre i cada dos dissabtes de novembre i desembre hi haurà una banda de música tocant a la ciutat”, ha assenyalat González. D’altra banda, l’edil ha afegit que el projecte, triat en els pressupostos participatius de l’any 2021, té l’objectiu de “donar a conéixer la música de bandes i, també, dinamitzar el sector comercial els caps de setmana”.

D’altra banda, Mengual ha detallat que “el cicle de bandes de musica a la tardor té també l’objectiu de vertebrar culturalment la ciutat i recuperar l’antiga tradició que hi havia en la plaça Rei Jaume I, on cada dissabte actuava la banda de música local”. El coordinador ha conclòs afirmant que així, “Gandia es convertirà en un punt de trobada per a les bandes de música del territori”.

Tots els espectacles seran gratuïts i començaran amb un cercaviles a les 11.30 h pel Centre Històric i un concert a les 12 h en la plaça de las Escuelas Pías.

Programa:

Octubre

– Dissabte 15 d’octubre: Associació Musical del Verger.

– Dissabte 22 d’octubre: Centre Musical de Beniopa.

– Dissabte 29 d’octubre: Unió Artístic Musical “Sant Francesc de Borja” de Gandia.

Novembre

– Dissabte 5 de novembre: Unió Musical de Xeraco.

– Dissabte 26 de novembre: Societat Musical de Benirredrà.

Desembre

– Dissabte 10 de desembre: Associació Musical del Grau de Gandia.

– Dissabte 17 de desembre: Agrupació Musical Santa Cecilia d’Ador.

06ce1595e6b60204d04c3a680996b94996db4994dd38d857b959959647fd74d5 1

Compartir:

Últimas noticias

Categorías