Search
Close this search box.

El grup de teatre El Clarín presenta “El show de Thomas Brow”

El grup de teatre El Clarín estrena el musical “El show de Thomas Brow” el pròxim cap de setmana. Els actors i actrius de la formació pertanyent a la Banda Primitiva de Llíria presenten aquest musical inèdit i original, que es representa els dies 9, 10 i 11 de novembre, amb veus en directe.

La història d’este musical ocorre en un taller de costura, que es revoluciona quan s’assabenten de la convocatòria de un càsting. A partir d’eixe moment, tots els membres del taller volen demostrar els seus dots artístics, amb espectacles musicals que faran al públic emocionar-se, riure i ballar.

“El show de Thomas Brow” s’estrena el pròxim divendres 9 de novembre, a les 22:30 hores. I tindrà dos representacions més: el dissabte 10 de novembre a les 22:30 hores i el diumenge 11 de novembre a les 18:00 hores.

Les entrades per al musical estan ja a la venda, a un preu de 10 euros. Es poden adquirir a la secretaria de la societat de 09:30 a 13:30 hores i de 16:00 a 20:00 hores. També pots adquirir-les per telèfon (610175119) o per correu electrònic (secretaria@bandaprimitiva.org o areasecretaria@bandaprimitiva.es).

gruo teatre el clarin

Compartir:

Últimas noticias

Categorías