Search
Close this search box.

El grup valencià KAKAO és un dels finalistes del MusicAula School Festival 2018

El grup valencià KAKAO (Alboraia) ha aconseguit alçar-se com a finalista del MusicAula School Festival 2018. La 9a edició de l’únic festival de música destinat a potenciar el valor de la música en els col·legis i instituts conclou aquest divendres 29 de juny a Arganda del Rei (Madrid) amb un concert final del conegut grup Despistados.

Després de la passada semifinal de Getafe el 16 de juny, 5 grups de tota Espanya han aconseguit classificar-se per a aquest Gran Esdeveniment juvenil.

Els 5 finalistes són:

– KAKAO – VALÈNCIA
– ECOS DEL CIERZO – ZARAGOZA
– VESPA – BARCELONA
– NEW ROAD – BADAJOZ
– TNT BAND – PONTEVEDRA

Els concerts es realitzaran en la Plaça de l’Ajuntament de Getafe a partir de les 19h. Després de les actuacions dels finalistes comptarem amb les actuacions dels artistes convidats Jameslya (Convidat d’Arganda del Rei), Carlos Donoso i el concert d’hora i mitja del conegut grup Despistados.

Després de l’actuació de Despistados coneixerem la fallada del jurat i l’esdeveniment finalitzarà amb un DJ i disc mòbil.

MusicAula School Festival

MusicAula School Festival, contínua amb el compromís contret fa ja vuit anys amb tots els estudiants i col·legis del nostre país: oferir als joves amants de la música un Festival únic en el qual compartir les seues inquietuds amb els altres, viure una experiència única, desenvolupar el seu talent i qui sap, donar el salt a una carrera musical professional.

Dirigit a joves grups de música formats per estudiants alhora que als seus centres escolars, que els recolzen en el certamen. MusicAula cerca fomentar la cultura i música en directe des de les aules, contribuint a estrènyer el vincle de compromís i complicitat de col·legis i instituts amb els seus alumnes.

Un Festival especialitzat i dirigit principalment a un públic adolescent i juvenil en el qual es fomenta la diversió i la música en directe sense consum d’alcohol, Objectiu 0’0.

Els components dels grups participants han de tenir una edat compresa entre els 13 i 25 anys, sempre que almenys un d’ells estiga matriculat en un col·legi o institut del territori nacional i compte amb el respatler d’aquest centre. Cada banda o solista ha hagut de presentar al concurs la seua pròpia cançó (lletra i música).

MusicAula ofereix fabulosos premis per al guanyador, com l’enregistrament d’un videoclip, concerts promocionals, bitllets per a un minicreur musical, material instrumental, cursos professionals especialitzats i molts altres premis, gràcies als col·laboradors.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías