Search
Close this search box.

En marxa les V Jornades musicals per a alumnes d’Escoles de Música i Conservatori de l’Alt Palancia

Hui han donat començament les V Jornades comarcals musicals per a alumnes d’Escoles de Música i Conservatori de l’Alt Palancia que tindran lloc durant el dia de hui i demà, amb la participació de 110 alumnes de les escoles de les 14 SSMM de la comarca i del grau elemental del Conservatori de Música Alt Palancia de Segorbe.

És la primera vegada que gràcies a una subvenció de la FSMCV per a la campanya d’Activitats comarcals es realitza una activitat per als alumnes de les escoles de les SSMM de la comarca i el conservatori.

L’experiència ha sigut possible gràcies a la coordinació i treball en equip del professorat de música tant de les escoles com del conservatori, que s’han implicat en l’activitat, liderats per Juan José Llopico, Juan Francisco Plasencia i Maria Francisca Torrejón. També ha participat la Mancomunitat de l’Alt Palancia, que lidera l’escola de la música de la Mancomunitat, la qual acull a gran nombre d’escoles de la comarca i imparteix les classes en la seu de cada escola en els municipis corresponents, fent arribar un ensenyament de qualitat a cada municipi.

Gràcies al treball de les juntes directives de les 14 SSMM de la comarca s’ha aconseguit aquesta iniciativa. I sobretot gràcies a la implicació de l’Excm. Ajuntament de Segorbe, que no ha escatimat mitjans ni recursos per a acollir aquestes Jornades, on els xiquets han començat les seues classes repartits per cordes i edats, tant en els jardins de la Glorieta de Segorbe, com en la Casa de la Cultura. L’Auditori municipal serà emprat per als assajos i per a l’actuació final. La gratuïtat de les instal·lacions del Segóbriga Park, parc aquàtic municipal de la ciutat, permetrà als alumnes gaudir d’activitats lúdiques durant les hores del migdia. Així mateix, la Creu Roja ha col·laborat amb la disposició de mitjans tècnics i humans per a controlar qualsevol possible contratemps que poguera haver-hi en el transcurs de les Jornades.

Demà divendres a les 18.30 h en l’Auditori Municpal tindrà lloc el concert de clausura amb un acte de tots els alumnes participants, al que acudiran els familiars i amics per a gaudir de la música.

Ensenyament musical, activitats lúdic formatives, música en jardins públics, carrers i recintes de la ciutat de Segorbe, menjars i berenars a l’aire lliure, parc aquàtic i concert de clausura en l’auditori municipal. Una gran activitat musical, que enguany ha tingut la seua seu en la ciutat de Segorbe.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías