Search
Close this search box.

Convocat el I Concurs de pasdobles “Reinas de Segorbe” de la mà de la Societat Musical de Segorbe i l’Ajuntament de Segorbe

L’Ajuntament de Segorbe i la Societat Musical de Segorbe organitzen el I Concurs de pasdobles “Reinas de Segorbe” amb motiu de les festes patronals del municipi valencià. Les composicions podran presentar-se fins al dia 15 de juny de 2018.

La composició musical serà en la modalitat de pasdoble, sense text literari, i instrumentat per a una plantilla habitual de banda, l’instrumental mínim del qual es relaciona en el punt 4 de les bases que s’adjunten al final de la notícia.

Es valorarà que la peça siga adequada per a interpretar-se tant en concert com en els diferents actes que componen les Festes de Segorbe. Així doncs, s’aconsella que siga un pasdoble apte per al carrer, amb una introducció brillant i adequada i que permeta una interpretació parcial.

Serà funció del jurat seleccionar les cinc millors composicions entre totes les presentades. Aquests cinc pasdobles triats seran interpretats per la Societat Musical de Segorbe durant el concert públic que se celebrarà el dissabte dia 14 de juliol de 2018.

Premis

– Primer Premi “María Carot Porcar, Reina Major de les Festes Patronals de Segorbe 2018”, dotat amb 1.200 € i diploma.

– Segon Premi “Raquel Gómez Flor, Reina Infantil de les Festes Patronals de Segorbe 2018”, dotat amb 600 € i diploma.

– Tercer Premi “Músics de Segorbe”, dotat amb 300 € i diploma, al pasdoble més votat pels membres de la Societat Musical de Segorbe, d’entre els cinc seleccionats, siga un dels dos premiats o no.

Els premis estan subjectes a la legislació vigent, realitzant-se sobre aquestes quantitats les retencions legalment establides.

Roda de premsa de presentació

Més informació

Descarrega les bases del concurs. [PDF]

 


Imatge: Ajuntament de Segorbe

Compartir:

Últimas noticias

Categorías