Search
Close this search box.

I Encontre de Saxòfons d’Alcàsser “alSÀXsser”

L’Escola de Música de la Societat Musical “Santa Cecília” d’Alcàsser organitza el I Encontre de Saxòfons “alSÀXsser” que tindrà lloc els pròxims 5 i 6 d’abril a les seues instal·lacions.

La primera jornada està adreçada a estudiants de nivell elemental i professional, i comptarà amb classes individuals, música de cambra, taller de jazz, una conferència audiovisual sobre repertori, i una xarrada sobre la història i exposició de la família del saxòfon. A més a més s’ha organitzat una acampada musical per a que tots aquells que ho desitgen passen una nit de convivència amb la resta de participants.

La segona jornada també anirà dirigida a estudiants de postgrau, juntament amb els estudiants de nivell elemental i professional. A banda de classes individuals, els assistents podran gaudir d’una masterclass col·lectiva de tècnica de base, una conferència sobre mecànica i manteniment, una exposició de saxòfons organitzada per “Al Vent”, una ponència sobre canyes, i assajos amb el pianista per al Concert de Cloenda que tindrà lloc a partir de les 19:00 hores.

Per inscriure’s cal omplir el formulari que es troba al final del document adjunt al final d’aquesta notícia i enviar-ho a josemygerico@gmail.com

Consulta les diferentes modalitats d’inscripció, professorat, horaris i tots els detalls al PDF adjunt.

Documentació

Descarrega les bases de l’encontre i la fitxa d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías