Search
Close this search box.

L’Ajuntament de Barcelona obri la convocatòria “Música als parcs” per a solistes i formacions

Cada any els espais verds de la ciutat de Barcelona s’omplen de música gràcies al tradicional festival “Música als parcs”. Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets. Alhora, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i oci també durant els capvespres i nits d’estiu.

Aquest certamen de concerts d’estiu gratuïts als jardins i parcs de la ciutat, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració dels districtes i altres entitats municipals, inclou diferents estils de música, com clàssica i jazz, entre altres. El cicle s’inicia amb un concert d’obertura al mes de juny amb un concert singular, i ofereix concerts cada setmana fins a finals d’agost, quan un concert de cloenda tanca el certamen.

Convocatòria 2018

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa el procés per seleccionar els joves intèrprets de clàssica i jazz que podran actuar al cicle d’enguany. La convocatòria és oberta a qualsevol tipus de formació fins a un màxim de quatre músics, des de solistes fins a quartets. A més, poden ser des de cantants fins a intèrprets de qualsevol instrument.

Els músics han de ser majors de 16 anys i menors de 35, i la seua selecció anirà a càrrec d’un jurat qualificat, que triarà un màxim de 18 formacions, que duran a terme dos concerts cadascuna. Els concerts se celebraran de dilluns a divendres durant els mesos de juny, juliol i agost a diversos parcs i jardins de Barcelona.

La data límit de presentació de sol·licituds acaba el 20 d’abril de 2018.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías