Search
Close this search box.

I Simposi Internacional de Trompeta, Educació i Salut

El I Simposi Internacional de Trompeta, Educació i Salut i la I Trobada de Trompetistes: joves i amateurs se celebrarà a Las Palmas de Gran Canaria del 5 al 8 de juliol de 2018, i serà un marc ideal per al desenvolupament de múltiples activitats en aquestes tres línies d’actuació esmentades. Aquest esdeveniment espera convertir-se en punt de trobada referent d’estudiants i professionals de l’educació i la trompeta.

El format del Simposi permetrà la participació de:

– Docents en general de qualsevol especialitat instrumental, els quals es beneficiaran de les ponències específiques de Pedagogia, Docència musical i Salut aplicada a la interpretació.

– Músics i/o investigadors que desitgen exposar els seus treballs d’investigació acadèmica (en format pòster online).

– Trompetistes, amb un programa que conjumina totes les parts que conformen la formació integral, des de joves fins a professionals del sector.

El Simposi comptarà a més amb activitats paral·leles com concerts, exposicions, tallers, concursos, masterclass i activitats d’oci. Et convidem a participar i aprofitar-te de la inscripció reduïda fins a l’1 d’abril de 2018.

Visita www.sitgrancanaria.com i informa’t.

Per a qualsevol qüestió, pots posar-te en contacte al correu sitgrancanaria@gmail.com

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías