Search
Close this search box.

II Concurs de composició musical per a Banda de Música “La banda sonora del nostre paisatge” organitzat per l’Ajuntament d’Ulldecona i la Banda de Música d’Ulldecona

L’Ajuntament d’Ulldecona, en col·laboració amb la Banda de Música d’Ulldecona, convoca el II Concurs de composició musical per a Banda que s’estrenarà amb el nom de “La Banda (Sonora) del nostre paisatge”.

La música com a eina, llenguatge o mitjà al servei de la interpretació del món que ens envolta és la intenció de l’Ajuntament d’Ulldecona i la Banda de Música d’Ulldecona amb l’estrena de l’obra guanyadora del 2n concurs de composició musical inspirada en el nostre Patrimoni i Paisatge.

En aquest cas, les coves del Conjunt Rupestre de la Serra de Godall seran els protagonistes d’aquesta edició. Aquest conjunt configura la representació sòcio-cultural, ritual i artística més antiga i complexa de tota Catalunya, emplaçat a l’Ermita de la Pietat, un dels llocs de referència de l’espiritualitat i la identitat cultural de tot el territori des de fa més de 8000 anys. L’Art Rupestre Llevantí com a part de la identitat cultural, del sentir col·lectiu, de la cohesió social al final de la prehistòria, mitjançant una tradició estretament lligada al paisatge cultural que va perdurar moltes generacions, com així ho representen les coves pintades. I com a la gran majoria de rituals de la humanitat, aquest és indissociable d’un dels llenguatges més universals de qualsevol cerimònia o celebració: la música.

Aquesta edició del concurs s’engloba també dintre dels actes de celebració del XX Aniversari de L’Art Rupestre Llevantí com a Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Aprofitant la proximitat al Conjunt Rupestre, l’estrena de l’obra guanyadora, a càrrec de la Banda de Música d’Ulldecona es farà el dissabte, 14 de juliol de 2018 a les 20.00h a la plaça de l’Ermita de la Pietat.

Les obres es lliuraran, abans de les 14 hores del dia 1 de juny de 2018, al registre d’entrada de: Ajuntament d’Ulldecona, C/Major, núm.49, 43550 Ulldecona (Tarragona) Tel. : 977573034. Si les obres són lliurades per correu, o agència de transport, hauran de contenir en el sobre exterior la data de lliurament a l’oficina d’origen, que haurà de ser igual o anterior al dia 1 de juny de 2018 a les 14 hores. En aquest cas caldrà comunicar per telèfon, a la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Ulldecona, aquest lliurament, per poder fer el seguiment sense identificar-se. En cap cas el sobre exterior podrà contenir el nom del remitent ni senyals que l’identifiquen.

Consulta les bases completes al següent apartat.

Documentació

Descarrega les bases del II Concurs “La banda sonora del nostre paissatge” [PDF].

Compartir:

Últimas noticias

Categorías