Search
Close this search box.

El Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” serà l’escenari de la 5a Convenció de l’Associació de Flautistes d’Espanya

Ja està tot preparat perquè la 5a Convenció de l’Associació de Flautistes d’Espanya siga un cap de setmana dedicat a la flauta en les seues diverses facetes: en recitals, en música de cambra, com a solista, en orquestra de flautes, etc. a més de poder provar flautes dels nombrosos expositors que estaran presents i assistir a tallers sobre reparació i manteniment de la flauta o preparació psicològica, per exemple.

La Convenció comptarà amb un cartell de luxe amb flautistes de la talla de Karl-Heinz Schütz, Paolo Taballione, Barthold Kuijken, Francisco López, János Bálint, Diego Aceña, Ulla Miilman, Mónica Raga, Antonio Nuez, Fernando Gómez, Claudio Barile, Jorge Caryevschi, Wendela van Swol, André Cebrián, Cristina Ánchel, Eduardo Pausá, Marcos Chirivella, Isabel Vila, Patrícia da Dalt, Mie Ogura, Susana Recio, Virginie Reibel, Monika Streitová i molts més!

La trobada tindrà lloc al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Una edició més la Convenció comptarà amb grans flautistes internacionals, espanyols, joves promeses, el concurs AFE per a flautistes de Grau Mitjà, a més de tallers, expositors i les tradicionals MASTERCLASS.

Fins al 31 de març es poden comprar les entrades per venda anticipada, aprofitant un important descompte! Pots consultar tota la informació a la web afeflauta.org

Programació

planning definitivo

Fitxes

FranciscoLopez 1 Karl Heinz publicada 15 10 1 Kuijken 1 Taballione

Documentació

Tarifes [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías