Search
Close this search box.

Ignacio García-Vidal, director convidat en l’Orquestra Simfònica Nacional Argentina

El director d’orquestra Ignacio García-Vidal és un habitual en la programació de les millors orquestres simfòniques argentines i uruguaianes. En els últims 15 anys la seua regular presència i l’èxit dels seus concerts li atorguen una respectada posició, havent dirigit, entre unes altres: Orquesta Filarmónica del Teatro Colón de Buenos Aires, Orquesta Filarmónica de Montevideo, Orquestas Sinfónicas de Salta, Córdoba, Mar del Plata, Santa Fe o Tucumán.

En aquesta ocasió Ignacio García-Vidal ha dirigit a l’Orquesta Sinfónica Nacional els dies 7 i 9 de setembre interpretant el ballet Las estaciones op. 67 d’Alexander Glazunov, en una especial producció que ha comptat amb els ballarins de la Compañía Nacional de Danza Contemporánea de Argentina i l’actriu Ana Hernández Sánchiz.

Ha sigut un privilegi dirigir de nou a l’Orquesta Sinfónica Nacional Argentina amb aquests meravellosos músics i ballarins, formant part del seu 70éna temporada en aquest temple de la música que és el CCK”, declarava García-Vidal.

L’èxit artístic i de públic dels concerts, amb prop de 5.000 assistents, confirmen la consolidació d’una carrera que assenta els seus fonaments en una sòlida preparació humanista i musical. García-Vidal és Doctor en Didàctica de la Direcció d’Orquestra, a més de Llicenciat en Musicologia i Llicenciat en Comunicació a Salamanca, formació que li possibilita compaginar la vida artística amb la pedagògica, sent professor de Direcció d’Orquestra en la Universidad Nacional de Avellaneda a Buenos Aires i impartint seminaris internacionals en diferents llocs.

El mestre Ignacio García-Vidal resideix habitualment a Espanya, on dirigirà pròximament diferents concerts alternant amb la temporada americana. Al gener i maig de 2019 tornarà a la tarima de l’Orquesta Sinfónica de Tenerife, al febrer dirigirà a l’Orquesta Sinfónica de Navarra, i a l’abril i juny realitzarà el seu debut en el Teatre Real de Madrid, en una producció al costat de l’actor Luis Piedrahita.


Fotos: Dirección Nacional de Organismos Estables, Georgina García.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías