Search
Close this search box.

El director valencià Ildefonso Martos Carretero dirigirà la “Banda Giovanile delle Marche” (Itàlia)

Ildefonso Martos Carretero, director titular de la banda simfònica de l’Agrupació Musical de Massarrojos, dirigirà la BGM en qualitat de director convidat en dos concerts, un el 28 en Serralta (San Severio Marche) i el segon participant en la XXIV edició del Festival Internacional “Música in Festa, Città di Staffolo”, que tindrà lloc entre el 27 i 29 de juliol de 2018.

La BGM està composta per una selecció de músics de diferents ciutats, com Pesaro, Urbino, Ancona, Fermo, Macerata i Ascoli Piceno.

L’òrgan directiu i artístic de la BGM ha decidit aquest any comptar amb la presència de l’experimentat director valencià perquè treballe amb la BMG abordant un repertori que requereix un gran desafiament, ja que abasta diferents estils de molt diversos compositors com Hugo Chinesta, Steven Reineke, J. Pérez Vilaplana i Josep Ros Garcia, entre uns altres.

Ildefonso Martos Carretero ha estat al capdavant de diverses bandes i orquestres simfòniques de la Comunitat Valenciana, destacant el seu pas per:

– Banda Simfònica de l’Agrupació Musical Alfara del Patriarca amb la qual va obtenir el Primer Premi i esment d’Honor en el XXIX Certamen de la Diputació de València.
– Banda Simfònica de la Unió Musical Santa María del Puig amb la qual va obtenir el Primer Premi en el II Certamen de Benissanó.
– Banda Simfònica del CIM de Benimaclet, amb la qual recentment se li ha atorgat el Primer Premi en la Primera Secció en el XL Certamen de la Diputació de València.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías