Search
Close this search box.

Recta final per a inscriure’s en el I Certamen Nacional de Bandes de Música del Pinós Memorial “Andrés Vidal Martínez”

El I Certamen Nacional de bandes de música del Pinós “Andrés Vidal Martínez” encara la seua recta final per a la inscripció al mateix, que finalitzarà dilluns que ve 6 de maig.

El Certamen naix de la iniciativa de l’Ajuntament del Pinós i està organitzat conjuntament entre aquest Ajuntament i la Societat Unió Lírica Pinosense. Tindrà lloc el dia 7 de desembre de 2019 a les 19:00h en el Teatre Auditori Emilio Martínez Sáez del Pinós entre bandes simfòniques de música no professionals.

S’estableix una CATEGORIA ÚNICA, sent el nombre màxim de músics 80, comptant amb la participació d’un màxim de 5 músics aliens a la formació, on no comptarà ni el Director de la banda participant ni el banderer dins del nombre total de músics.

Inscripció

Les sol·licituds d’inscripció s’han de presentar amb data màxima el dilluns 6 de maig en la seu de la Banda del Pinós:

“Societat Unió Lírica Pinosense”
C/ Novelda, 1
03650 El Pinós (Alacant)

O mitjançant correu electrònic a: labandadelpinos@hotmail.com sempre que quede constància de la recepció i es confirme immediatament per part de la banda del Pinós, a fi d’evitar els perjudicis que a causa del retard en la recepció es puguen produir.

Entre totes les sol·licituds rebudes, s’efectuarà una selecció per part del comité organitzador de les 3 bandes participants, l’elecció de les bandes dependrà del currículum d’aquesta, del director i del material audiovisual que acompanye la inscripció.

Obres del Certamen

Cadascuna de les bandes seleccionades ha d’interpretar les peces amb l’ordre següent:

1 – Un pasdoble, marxa o obertura de presentació, no puntuable i fora de concurs.

2 – Obra obligada: Fantasia Sinfónica para Banda “ORIÓN” M-801213-084-6, compositor Santiago Quinto Serna, revisió 2018* Ed: Omnes Band.

L’organització facilitarà l’obra obligada a les 3 bandes seleccionades el dia del sorteig d’ordre d’actuació.

3 – Obra lliure elecció, una obra amb una durada recomanada de 12 i 20 minutos, i preferiblement original per a banda de música. Per cada minut extra als contemplats, el comité sancionarà amb 1 punt sobre el total de la puntuació obtinguda.

Premis

Les bandes participants rebran en concepte de dietes i transport la quantitat de 1.850 €.

S’estableixen com a premis les següents quantitats:

– 1r Premi del Certamen: 3.000 €.
– 2n Premi del Certamen: 2.000 €.
– 3r Premi del Certamen: 1.000 €.

– Premi “Comercial Rasmer” atorgat pel jurat al millor director del certamen: Diploma i 200 €.
– Premi “Sanganxa” atorgat pel jurat al millor solista del certamen: Diploma i 100 € en material musical a consumir en aquesta botiga.

Documentació

Descarrega les bases i el full d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías