Search
Close this search box.

Presentada la 6éna edició de SENT-ME Cocentaina

El SENT-ME COCENTAINA 2019 celebra la seua sisena edició. De nou la formació musical i els concerts transformaran la capital alacantina del Comtat per a consolidar-la com el fòrum d’aprenentatge i gaudir musical que és des de 2014. Així va ser com ho van expressar en la presentació el 30 d’abril l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, la regidora de cultura Marcela Richart, i el creador i director artístic de SENT-ME COCENTAINA, el director d’orquestra i musicòleg Ignacio García-Vidal.

Ignacio Garcia Vidal Mireia Estepa 2

Mireia Estepa, Alcaldessa de Cocentaina, i Ignacio García-Vidal, director artístic de SENT-ME COCENTAINA

El Simposi Trobada de Noves Tendències en Música i Educació (SENT-ME) està organitzat per l’Ajuntament de Cocentaina, i compta amb els suports de la Universitat d’Alacant i la Diputació d’Alacant.

En l’edició 2019, el SENT-ME COCENTAINA ofereix tres blocs de continguts: masterclass d’un dia, el SENT-MET per a xiquets a partir de 4 anys i un festival de concerts.

Els estudiants de música de totes les edats que ho desitgen podran apuntar-se en les classes magistrals d’un dia oferides per reconeguts professors de violí, violoncello, flauta, clarinet, fagot, trompa, trompeta i direcció musical. Els docents de SENT-ME COCENTAINA provenen d’institucions de primer nivell, com l’Orquestra del Palau de les Arts de València, el Conservatori Superior d’Alacant, l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, o la West Eastern Divan Orchestra. El SENT-MET (el SENT-ME per a xiquets a partir de 4 anys) reforça i amplia la seua oferta de Música i Moviment creant l’especialitat de Conjunt Instrumental per a xiquets de més de 10 anys que toquen algun instrument, amb un equip dirigit per la prestigiosa pedagoga Elena Huidobro.

Cocentaina gaudirà de nou d’una setmana de concerts programats per a l’acostament a tots els públics, en formats i espais molt diversos. L’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, la Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, el Quartet de Corda de la Orquestra Filharmònica de la Universitat d´Alacant i els propis alumnes del SENT-ME inundaran de música les nits de l’estiu contestà.

El termini de matrícula romandrà obert entre el 2 de maig i el 28 de juny, mentre existisca disponibilitat de places, ja que els contingents són limitats.

Tota la informació sobre els diferents tipus de matrícules i la programació es poden consultar en les xarxes socials de SENT-ME COCENTAINA 2019, en la web www.turismococentaina.com/esp/sent-me o en el telèfon de la Casa de la Joventut de Cocentaina 965592795.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías