Search
Close this search box.

Inscripcions obertes per al Catàleg de la Música Valenciana 2019-2020 que impulsa l’Institut Valencià de Cultura

L’Institut Valencià de Cultura llança una nova edició del Catàleg de la Música Valenciana amb la intenció de construir una plataforma estable de difusió de la música valenciana que es portarà a les principals fires estatals i internacionals.

Les novetats més remarcables d’aquesta segona edició són la creació de la versió web del catàleg i la inclusió de l’apartat de creadores i creadors en aquesta versió digital.

Es poden inscriure propostes tant de grups, intèrprets com creadors en el web: https://catalegmusicavalenciana.com

El període d’inscripció de propostes tant per intèrprets com per creadors finalitzarà el proper 23 de juliol.

Què és el Catàleg de la Música Valenciana?

post inscripció 05 quadrat

La Comunitat Valenciana és coneguda per exportar intèrprets a bona part de les orquestres europees però també compta amb una interessant oferta d’agrupacions musicals que imprimixen el seu caràcter mediterrani en les seues interpretacions.

Este catàleg de la música valenciana recull propostes que van des de la música antiga i barroca, a la música contemporània i experimental, i pretén convertir-se en una ferramenta per a donar a conéixer l’oferta de les principals agrupacions valencianes per a la temporada 2018/2019 als programadors europeus.

La creació del Catàleg de la Música Valenciana ha estat impulsada des de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), una entitat de dret públic que depén de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i que té com a finalitats el desenvolupament i l’execució de la política i accions culturals de la Generalitat Valenciana pel que fa a la creació, exhibició, coneixement, tutela, foment, producció, conservació, restauració, estudi, investigació, promoció i difusió de les arts.

L’Institut Valencià de Cultura, així mateix, gestiona dos unitats artístiques públiques: El Cor de la Generalitat Valenciana i la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

Qui pot inscriure’s?

post inscripció 06 quadrat

Al Catàleg de la Música Valenciana es pot inscriure tot tipus d’agrupacions professionals del nostre territori. En este catàleg no s’exclou cap projecte ni per tipologia musical, ni per formació.

Poden formar part tota mena de propostes artístiques amb l’únic requisit de tindre una estructura professional sòlida.

Compositors/es

post inscripció 07 quadrat

Les nostres creadores i els nostres creadors són un element clau en el desenvolupament del teixit professional de la música valenciana. La Comunitat Valenciana és coneguda per exportar intèrprets a bona part de les orquestres europees però també per l’alta qualitat de les obres creades per les nostres compositores i compositors.

Aquest catàleg de la música valenciana recull les obres de creadors i creadores actuals que juguen, experimenten i modulen el so per a crear vertaderes catedrals sonores. El catàleg pretén convertir-se en una ferramenta per a donar a conéixer la seua obra a la ciutadania i perquè els intèrprets en portar als escenaris estes peces tinguen tota la informació de referència que necessiten.

https://catalegmusicavalenciana.com

Compartir:

Últimas noticias

Categorías