Search
Close this search box.

L’Institut Valencià de Cultura, Bankia i la FSMCV presenten a Alcoi el programa “Música a la Llum”

Demà dimarts a l’Ajuntament d’Alcoi es presentarà el programa “Música a la Llum” que desenvolupa l’Institut Valencià de Cultura juntament amb la Federació de Societat Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), i amb el patrocini de Bankia.

El programa «Música a la llum», patrocinat per Bankia, vol treure a la llum el patrimoni cultural de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. La col·laboració amb la societat musical La Nova d’Alcoi per a catalogar, digitalitzar i difondre el seu arxiu és el primer gran èxit del projecte, per això es fa aquesta presentació a la ciutat d’Alcoi. En aquest acte es presentarà la web del projecte i les activitats que es desenvoluparan en 2018.

Assistiran a aquesta presentació el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, la coordinadora de la direcció general de comunicació i relacions externes de Bankia, en la CV, Isabel Rubio, el secretari general de la FSMCV, Luis Vidal, el president de la Societat Musical La Nova d’Alcoi, José Antonio Llinares, la directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’IVC, Marga Landete, el president provincial d’Alacant de la FSMCV, Ramón Más Soler, i el president comarcal del Comtat-L’Alcoià, José Miguel Pascual Belvis.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías