Search
Close this search box.

La Unió Musical “L’Artística” es prepara per a celebrar la festivitat de Santa Cecília

El dia 22 de novembre se celebra Santa Cecilia, patrona dels músics. Per aquest motiu la Unió Musical L’Artística ha organitzat diversos actes socials i musicals per a celebrar aquesta data.

El dia 17 de novembre es presentarà la revista de Santa Cecilia, la publicació que arreplega les activitats que ha realitzat la Banda de Novelda durant l’any. Enguany la revista ha sigut dirigida per Manuel González Navarro i ha comptat amb la participació de Francisco Sepulcre Segura, qui ha realitzat la portada, i altres signatures que han elaborat els textos i diferents patrocinadors que han fet possible una vegada més que puga ser editada. L’acte se celebrarà en la seu de la Banda en el carrer Menéndez Pelayo, 46.

El dia 25, a les 19 h. i partint des de la seu de l’Artística, la Banda realitzarà un cercaviles per la nostra ciutat passant i parant en alguns punts d’especial significat musical. El fermall d’or serà el diumenge 26 a les 11h30 quan la Banda de Educands i la Banda de l’Artística oferiran el concert de Santa Cecília a l’Auditori del Centre Cívic i Social. Durant aquest acte es realitzaran diferents homenatges i es presentaran els nous músics. El cercaviles i el concert estan patrocinats per l’Excm. Ajuntament de Novelda.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías