Search
Close this search box.

Jan van der Roost, Evan Feldman i David Rivas dirigiran la València Youth Wind Ensemble en 2018

L’Associació Música Jove (AMJ) de València ha engegat una nova temporada de la València Youth Wind Ensemble (VYWE), una agrupació integrada per un màxim de 45 joves músics creada amb l’objectiu d’interpretar repertori original per a banda de la mà dels millors directors i compositors del moment. La formació, a més, té un important component pedagògic, per la qual cosa durant les trobades s’organitzen activitats que complementen la formació que els alumnes reben en els conservatoris.

Enguany, els músics que formen part de la plantilla treballaran sota les ordres de figures de renom internacional com Jan van der Roost, Evan Feldman i David Rivas en tres trobades que se celebraran a l’abril, juliol i desembre. El reconegut director i compositor belga, Jan van der Roost, serà l’encarregat d’obrir la temporada els dies 5 i 6 d’abril en una primera trobada en la qual es treballaran algunes de les seues composicions més conegudes: Rikudin, Song of hope, Flashing winds, Fantasia helvètica i Condacum. No cal oblidar que Jan van der Roost és un dels compositors més interpretats per bandes de tot el món, entre elles les valencianes, que molt habitualment inclouen les seues obres en els seus concerts.

Ja a l’estiu, l’americà Evan Feldman tornarà a l’AMJ on ja va impartir un taller de direcció en 2015 i va dirigir a la banda amb motiu del festival organitzat pel seu 20 aniversari.

La temporada de 2018 conclourà amb la visita del director i compositor David Rivas, autor de l’obra La ruta del Cid, amb la qual la banda de l’AMJ va resultar guanyadora l’any passat del Certamen Provincial de Bandes de la Diputació de València.

Jan van der Roost, Evan Feldman i David Rivas se sumaran a un elenc de grans figures de la música de banda que ja han passat per la VYWE en 2017: Sara Maganzini, Thomas Doss, Kevin Sedatole i Kevin Houben.

Els músics interessats a formar part de l’agrupació poden enviar les seues sol·licituds a través de la web de l’AMJ fins al pròxim 20 de març.

Associació Música Jove

L’Associació Música Jove (AMJ) de Benimaclet (València) és una entitat no lucrativa fundada al juny de 1994 que engloba tres grans activitats: la docent (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquestra, Cor i Banda Música Jove) i la divulgativa (el Mini Auditori). Activitats realitzades setmanalment per les més de cinc-centes persones entre socis, alumnat i professorat que formen AMJ.

L’AMJ pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Centres Autoritzats (FECEMAC), la Xarxa Espanyola d’Escoles de Música (REEM) i la European Modern Music Network (EMMEN).

Més informació:

Pàgina web de València Youth Wind Ensemble

Compartir:

Últimas noticias

Categorías