Search
Close this search box.

L’Artística encara juny amb diverses activitats fora de Novelda

L’Artística de Novelda realitza al juny diverses desfilades que li portaran fora de Novelda. Els dies 9 i 10 de juny la Banda participa en els actes centrals de les festes de Moros i Cristians d’Elda. Des de fa diversos anys ho ve fent al costat de la Comparsa Marroquins. Els dies 16 i 21 de juny estarà a Alacant per a actuar en l’entrada de bandes i l’ofrena respectivament al costat de la Foguera Alfonso el Sabio.

cartel Elda

Tant les festes d’Elda com les d’Alacant estan considerades d’interès turístic; les de la capital tenen repercussió internacional. Enguany es dóna la circumstància que les Fogueres d’Alacant celebren el seu 90 aniversari i la Foguera Alfonso el Sabio és una de les fundadores de la festa del foc, per la qual cosa la Banda de Novelda ja va oferir un concert en l’Esplanada a l’abril per a commemorar l’esdeveniment.

cartel Hogueras

A finals de juny seguiran amb una intensa activitat per celebrar les festes del Patró de Novelda: Sant Pere. El dia 27 a la nit l’Artística amenitzarà la nit de l’albà i acabarà el mes amb la processó a l’Apòstol el dia 29 de juny.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías