Search
Close this search box.

Valencia Brass Band presenta el dissabte 9 de juny el seu primer treball discogràfic: “Métallon”

Métallon no és només un CD, és la consolidació d’un ambiciós projecte que va nàixer de la inquietud d’uns quants músics professionals i el seu director, Enrique Alborch. L’estiu de 2014 van decidir engegar de manera estable i fora de l’àmbit acadèmic una formació poc habitual en el nostre país: una Brass Band.

La València Brass Band by Inel ha suposat la irrupció d’una formació nova i de gran qualitat en el panorama musical valencià i nacional. 16 concerts en importants ciutats i festivals en tan sol 3 temporades avalen la seua activitat.

Amb una base de 30 músics habituals de vent metall i percussió en la plantilla de diferents punts de la Comunitat Valenciana, són més de 50 els professionals que han col·laborat amb la formacioón en alguna de les diferents actuacions.

Però Métallon, el CD que es presenta pròximament, té un gran valor afegit, es tracta de música escrita o adaptada per a la VBB by Inel (a excepció del Mambo, un dels seus habituals bises en els concerts) per grans compositors de renom nacional i internacional nascuts en la nostra terra (València).

Aquest treball discogràfic ha sigut possible gràcies al patrocini de l’empresa elèctrica amb seu a Ontinyent INEL, la qual recolza aquest projecte des del principi de les seues activitats.

A més, també són col·laboradors necessaris les bandes Agrupació Musical Ontinyent, seu habitual per als assajos i la Societat Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria i Unió Musical Benicadell de Castelló de Rugat.

Entrades disponibles a través dels membres de la València Brass Band by Inel o a Ontinyent, en la Agrupació Musical i en les instal·lacions d’Inel.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías