Search
Close this search box.

La banda de Siete Aguas estrena deu obres per a vent i percussió guanyadores del 4t Concurs Internacional de Composició Música Jove

El pròxim dissabte 25 de novembre a les 19 hores la banda de música de la Societat Musical La Pau de Siete Aguas que dirigeix Borja Martínez Alegre estrenarà, en el marc del seu concert de Santa Cecília, les deu obres per a vent i percussió guanyadores del 4t Concurs Internacional de Composició Música Jove que organitza la Associació Música Jove de València.

Set són els compositors dels quals s’escoltaran aquestes deu estrenes: Frank Cogollos, Óscar Musso, Azael Tormo, Miguel Ángel Eivissa, Miguel Ángel Jiménez, Miguel Ángel Sarrió i Sara Galiana.

El concert s’iniciarà amb la interpretació de l’obra guanyadora de la categoria de Ensemble:Andensemble, de Frank Cogollos Martínez. A continuació s’escoltaran les de banda infantil: Núvols de tardord’Óscar Musso Buendía (tercer premi), Sa Talaiade Frank Cogollos Martínez (segon premi) i Cercant a Nessy de Azael Tormo Muñoz (primer premi).

En la categoria de Banda Juvenil s’interpretaran Kitten & Puppy de Miguel Ángel Eivissa Saragossa (tercer premi), És Freusde Frank Cogollos Martínez (segon premi) i Un dia en la fortalesade Miguel Ángel Jiménez Soto.

El concert, que serà gravat per Ars Studios, conclourà amb la interpretació de les composicions guanyadors de la categoria de banda simfònica: Ànimade Miguel Àngel Sarrió Nadal (tercer premi), La odisea de Sara Galiana Sola (segon premi) i Redoble de Azael Tormo Muñoz (primer premi). Cal destacar que aquesta última composició ha sigut triada com a obra obligada de la tercera secció del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana celebrat el cap de setmana passat en el Palau dels Arts.

Després del concert a Siete Aguas, el pròxim 17 de desembre l’Orquestra José Perpinyà de Sogorb estrenarà les obres guanyadores de les categories de corda del concurs.

A la quarta convocatòria del Concurs Internacional de Composició Música Jove es van presentar un total de 68 obres de 45 compositors (42 homes i 3 dones), procedents de 5 països: Espanya, Colòmbia, Itàlia, Portugal i Brasil. Com a curiositat, la província espanyola de la qual procedeixen més obres és València (15), seguida d’Alacant (4) i Albacete (3).

El jurat d’aquesta edició va estar compost pels compositors José Alberto Pina Picazo, Carlos Pellicer Andrés i Teo Aparicio Barberán.

La Associació Música Jove ultima ja les bases de la cinquena convocatòria, que es faran públiques pròximament.

Associació Música Jove

L’Associació Música Jove (AMJ) de Benimaclet (València) és una entitat no lucrativa fundada al juny de 1994 que engloba tres grans activitats: la docent (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquestra, Cor i Banda Música Jove) i la divulgativa (el Mini Auditori). Activitats realitzades setmanalment per les més de cinc-centes persones entre socis, alumnat i professorat que formen AMJ.

La AMJ pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Centres Autoritzats (FECEMAC), la Xarxa Espanyola d’Escoles de Música (REEM)i la European Modern Music Network (EMMEN).

Més informació

www.musicajove.net
concursodecomposicion.musicajove.net

Compartir:

Últimas noticias

Categorías