Search
Close this search box.

La Banda Simfònica d’Alaquàs acompanyarà a la Companyia Patrícia Pardo a “El Fandango de Marx”

Del 26 al 30 d’abril, la Companyia Patrícia Pardo estarà per primera vegada en la seua carrera al Teatre Rialto, amb l’obra “El Fandango de Marx”, i ho farà ben acompanyada per la música en directe que interpretarà la Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs, localitat de la qual és oriünda la directora que da nom a la companyia.

Amb aquesta obra, la Companyia Patrícia Pardo obri un any de celebracions en què es compleixen una dècada als escenaris, i no és l’únic aniversari: ja són 20 anys els transcorreguts des de que la pròpia Patrícia Pardo va debutar com a professional. Amb quatre cadires, una guitarra i dos ¿trompes? la companyia actuarà per primera volta al Teatre Rialto de València, del 26 al 30 d’abril.

“El Fandango de Marx” és un cant a la perifèria, que combina la gestualitat del clown i els malabars i equilibris circenses amb el teatre delirant, esguitat de música tradicional valenciana (jotes, fandangos, malaguenyes, cant d’estil) interpretada en escena per Begoña Tena i la Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs sota la direcció d’Enric Parreño.

La música que es podrà escoltar durant l’obra estarà formada per un variat repertori que inclou Rapsodia Valenciana, U d’Aielo, Jota de 3 de Vinaròs, Jota de 3 de Xàtiva, Jota de Moixent, Fandango de Cofrents, Fandango de Sant Mateu, U i dos de Torrent, Fandango de Cortes de Pallars, Valenciana de l’u i dos, Fandango d’Aiora i Malaguenya de Barxeta.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías