Search
Close this search box.

La Banda Simfònica del Centre Instructiu d’Art I Cultura de la Vall d’Uixó cumpleix 50 anys

La Banda Sinfónica del Centre Instructiu d’Art I Cultura de la Vall d’Uixó cumpleix enguany 50 anys. Per a celebrar aquesta efemèride organitzaran un ambiciós programa d’esdeveniments al llarg de tot aquest 2022.

Aquests actes de celebració comencen aquest mateix cap de setmana amb una taula redona titulada L’evolució del músic de banda que tindrà lloc aquest dissabte 29 de gener a les 19h en la seu social del Centre Instructiu.

Al llarg de febrer tindran lloc nombroses activitats com la conferència “Beneficis i reptes d’estudiar música” el 6 de febrer a les 12h també en la seu, la inauguració de l’exposició “Dones compositores valencianes”, organitzada al costat de l’Associació Dones Clara Campoamor que arribarà el 11 de febrer a les 18h en el Palau des Marquesos de Vivel, el taller de caixó flamenc que tindrá doble data, el 19 de febrer a les 16h y el 20 de febrer a les 12h y la projecció de la pel·lícula “La directora d’orquestra”, organitzada de nou amb l’Associació Dones Clara Campoamor i que tindrà lloc el 27 de febrer a les 18h en el Palau des Marquesos de Vivel.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías