Search
Close this search box.

La FSMCV llança la campanya ‘A què sap la teua música?’

Com a complement en xarxes socials al Circuit de Concerts ‘Músics amb Denominació d’Origen” que la FSMCV organitza al costat de Turisme GVA, llancem la campanya paral·lela ‘A què sap la teua música?’ en la qual busquem posar en valor la unió existent entre música, territori i gastronomia, tres dels ingredients més importants que fan única aquesta terra i amb això, fomentar l’atractiu turístic de la Comunitat Valenciana.

Com participar?

1.         Segueix el perfil de la FSMCV en Instagram.

2.         Puja un vídeo al perfil d’Instagram de la teua societat musical (o si eres músic, al teu perfil identificant a la teua societat musical) gravat des d’un espai emblemàtic, monument o lloc identificatiu del teu municipi o ciutat on membre(s) de la societat musical posen música a un plat representatiu de la gastronomia de la zona. El vídeo pot incloure la participació de cuiners, música en directe, demostració de l’elaboració del plat, etc…. Sigueu creatius!

3.         Etiquetar a @FSMCV i a @GVATurisme

4.         Incloure en la publicació les etiquetes ‘#aquesabetumusica’, “#aquesaplateuamusica”, “#musicsambDO”.

Per exemple: en un vídeo, la Unió Musical Vallduxense de la Vall d’Uixó ens mostra com un passeig amb barca per les Cuevas de Sant Josep els sap a ‘Empedráo’ i els sona a L’entrá de la Murta.

La participació per al concurs s’iniciarà a les 09.00 hores del dia 12 d’agost d’i finalitzarà a les 12.00 hores del dia 20 de setembre de 2021.

INFORMACIÓ IMPORTANT: El termini de participació en el concurs queda ampliat fins al pròxim 31 d’octubre a les 23.59.

Premis:

Les quinze publicacions amb més ‘likes’ al final del termini obtindran com a premi els següents instruments d’iniciació per a les seues escoles de música:

1r premi: UNA TROMPA i UN SAXO ALT

2n premi: UN TROMBÓ

3r premi: UN TROMBÓ

4t premi: UNA TROMPETA

5é premi: UNA TROMPETA

6é, 7é, 8é i 9é premis: UN CLARINET cadascun.

10é, 11é, 12é, 13é, 14é i 15é premis: UNA FLAUTA TRAVESSERA cadascun.

Consulta les bases completes:

Compartir:

Últimas noticias

Categorías