Search
Close this search box.

Festival de Música i Família 2021 – Xàbia

dipuAlicante

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), al costat de la Diputació d’Alacant presenta el projecte “FESTIVAL DE MÚSICA I FAMÍLIA”, que està pensat i dirigit a les bandes juvenils i d’educands dels escoles de música de les societats musicals federades, així com a l’alumnat i professorat d’educació primària i secundària.

El seu desenvolupament consisteix en la realització d’un “concert didàctic”, amb caràcter anual, en el qual participaran un màxim de quatre bandes, repartint-se el repertori preparat, interpretant una obra cadascuna d’elles i completant-lo amb una altra de lliure elecció la qual haurà d’ajustar-se al context que ens ocupa que és la particularitat pedagògica de la música a les escoles.

En aquest any, l’esdeveniment se celebrarà el pròxim 18 de setembre en la localitat de Xàbia, en l’espai Riurau d’Arnauda amb la participació de la Associació Musical Coda i el Centre Artístic Musical de Xàbia.

Cartel Festival Musica i Familia 2021

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías