Search
Close this search box.

LA FSMCV PARTICIPA EN EL FÒRUM PER L’EDUCACIÓ MUSICAL A ESPANYA (I Congrés Internacional d’Educació i Investigació Musical)

Del 24 al 26 de març té lloc a Badajoz el FOROEM22, el Primer Fòrum per l’Educació Musical d’Espanya – I Congrés Internacional d’Educació i Investigació Musical, organitzat per la Confederació d’Associacions d’Educació Musical de l’Estat Espanyol (COAEM), juntament amb l’Associació de Professionals de l’Educació Musical d’Extremadura (APEMEX), la Facultat d’Educació de la Universitat d’Extremadura (Uex) i el Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana estarà representada pel seu vicepresident educatiu, Remigi Morant, membre del comité científic, i encarregat de coordinar la taula d’experts “L’educació Musical a Espanya: desafiaments possibles”. Així mateix, Morant oferirà en la jornada del dijous una comunicació sobre la resiliència de la xarxa de centres educatius de la FSMCV en temps de COVID-19.

FOROEM22 té com a objectiu principal reflexionar sobre la situació actual de l’educació musical en els diferents àmbits (educació obligatòria, escoles de música, conservatoris, cicles formatius, universitats). Així mateix, es plantejarà la necessitat d’abordar un treball conjunt a través de xarxes de docents i la importància de l’associacionisme.

Es concep com un lloc de trobada eminentment participativa en el qual a través de les diferents taules de comunicació, tallers, música en viu i espais per al debat resulte de gran utilitat per a docents en actiu, investigadors i futurs professionals de l’educació musical.

Comptarà amb la participació de convidats de prestigi així com amb un comité científic i organitzador compost per docents i investigadors de reconeguda trajectòria en l’àmbit de l’educació musical.

https://foroem22.wixsite.com/foroem22

Les comunicacions hauran de fer-se en modalitat presencial. Únicament els participants en la modalitat Presencial rebran certificació tant de la seua participació en el Fòrum com de les comunicacions i pòsters presentats. Certificaran Universitat d’Extremadura, INTEF (20 hores) i Junta d’Extremadura en funció del perfil de cada assistent.

La modalitat presencial inclourà la participació en els espais de Comunicacions, simposis i pòsters, taules d’experts, espais café, música en viu, formació presencial amb Susa Herrera, Jorge Jiménez, Gloria Jaramillo i Ricardo Gassent.

Se certificarà l’assistència presencial assistint almenys a la meitat de les activitats previstes (una jornada i mitja). Qualsevol dubte pots escriure a foroem22@unex.es

La modalitat virtualúnicament permetrà realitzar formació en línia amb formadors com Santi Serratosa, Alba Pujol i Xabier Rocamora a través de la plataforma music.cat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías