Search
Close this search box.

[:vl]La SM Santa Cecília de Chera organitza el II Curs de Direcció Musical[:es]La SM Santa Cecilia de Chera organiza el II Curso de Dirección Musical[:]

[:vl]La Societat Musical Santa Cecília de Xera realitzarà entre el 10 i el 14 de juliol de 2017, ambdós dies inclosos, el II Curs de Direcció Musical en què col·labora l’Ajuntament de Xera. El curs, de 36 hores i adreçat tant a professionals com a estudiants o interessats en la direcció musical, és a càrrec del mestre cubà Norman Milanés Moreno.

Els interessats poden matricular-se com a alumnes actius o com a alumnes oients. Els primers seran els encarregats de dirigir la banda de música de Xera al concert de cloenda del curs, i ambdós grups assistiran diàriament a les sessions de treball amb el mestre.

La organització correrà amb les despeses d’allotjament dels TRES PRIMERS que ho sol·liciten. La inscripció ha de fer-se abans del 30 de juny.

Teniu informació detallada sobre els continguts i forma de contacte per inscriure’s a la web de la Societat Musical Santa Cecília de Xera.

 [:es]La Sociedad Musical Santa Cecilia de Chera realizará entre el 10 y el 14 de julio de 2017, ambos inclusive, el II Curso de Dirección Musical en el que colabora el Ayuntamiento de Chera. El curso, de 36 horas y dirigido tanto a profesionales como a estudiantes o interesados en dirección musical, es a cargo del maestro cubano Norman Milanés Moreno.

Los interesados pueden matricularse como alumnos activos o alumnos oyentes. Los primeros serán los encargados de dirigir a la banda de música de Chera en el concierto de clausura del curso, y ambos grupos asistirán diariamente a las sesiones de trabajo con el maestro.

La organización correrá con los gastos de alojamiento de los TRES PRIMEROS que lo soliciten. La inscripción debe realizarse antes del 30 de junio.

Tenéis información detallada sobre los contenidos y forma de contacto en la web de la Sociedad Musical Santa Cecilia de Chera.[:]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías