Search
Close this search box.

7TeleValencia emetrà el 41º Certamen Provincial de Bandes de València

Després d’un cap de setmana carregat de bona música i de músics amb molt de talent, el canal de televisió local 7TeleValencia emetrà els concerts que vam poder gaudir els passats dissabte i diumenge, en el marc del 41º Certamen Provincial de Bandes de València, organitzat i patrocinat per la Diputació de València.

Totes les emissions es podran veure mitjançant la pàgina web de 7TeleValencia. Posteriorment, les emissions també seran penjades a la pròpia web del canal local per tal que es puguen tornar a veure a la carta.

Programació

Dimecres 17 de maig del 2017:

  1. A les 20:15h, Secció 4ª amb l’Associació Música Jove de València.
  2. A les 20:45h, Secció 3ª amb l’Associació Cultural Allegro de València, la Societat Musical Barri de Malilla de València i la Banda Artístico Cultural de Montaverner.

Dijous 18 de maig del 2017:

  1. A les 15:45h, Secció 2ª amb la Societat Unió Artística Musical de Sollana, la Societat Musical La Familiar de Benissanó, la Unió Musical de la Pobla Llarga, l’Agrupació Artístico-Musical Santa Bárbara de Piles i la Unió Musical Santa María del Puig.

Divendres 19 de maig del 2017:

  1. A les 16:15h, Secció 1ª amb la Unió Protectora Musical de Vallada, la Societat Musical La Lira d’Alfarp i la Societat Artístico-Musical de Picassent.

Dissabte 20 de maig del 2017:

  1. A les 22:00h, Secció Especial amb la Societat Instructiva Musical de Tavernes de la Valldigna i la Unió Musical de Benaguasil.

Una nova oportunitat per a gaudir de les nostres bandes i d’un certamen que va demostrar l’alt nivell de les bandes de la província de València.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías