Search
Close this search box.

La SUM d’Alberic guanya la secció d’honor del Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València”

La Societat Unió Musical Alberic, sota la direcció de Daniel Ferrero i amb un total de 371,5 punts,  va resultar la guanyadora de la  Secció d’honor del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2017. La Banda Sinfónica Círculo Católico de Torrent ha quedat en segona posició amb 331,5 punts, mentres que la Societat Musical d’Alboraya ha ocupat el tercer lloc amb 292 punts. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora de Cultura i presidenta del Comité Organitzador del Certamen, Glòria Tello, va entregar el premi a la societat musical guanyadora, en un acte al qual també van assistir el director del Palau, Vicent Ros i el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona.

 

Les bandes guanyadores de les diferents seccions del Certamen, van ser també l’Unión Musical de Dolores en la Secció Tercera, la Sociedad Musical “La Popular” de Pedralba en la  Secció Segona i la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol  en  la Secció Primera.

 

L’obra obligada  de la Secció d’Honor  va ser “Scylla” del valencià Francisco Zacarés.  Es tracta d’una obra que va guanyar el XXVIII Concorso Internazionale di Composizione Originale per Banda  2011 de Corciano (Itàlia) i està basada en la mitologia grega. La Societat Unió Musical d’Alberic va interpretar a més, el pasdoble “Encuentros” de Jose R. Pascual Villaplana i l’obra lliure “Wine-Dark Sea” de John Mackey.  La dotació dels premis per a la Secció d’Honor ha sigut de 9.000 euros per a la guanyadora, 6.000 euros per a la segona i 4.000 euros per a la tercera.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías