Search
Close this search box.

Cinc bandes valencianes participaran en l’Olimpíada de WMC Kerkrade

La World Music Contest de Kerkrade enguany celebra la seua 18ª edició amb la participació de 250 agrupacions de 30 països diferents. En aquesta edició l’Olimpíada compta amb la presència de 5 agrupacions de la Comunitat Valenciana.

El concurs que se celebra cada quatre anys té lloc del 6 al 30 de juliol a Holanda i es calcula que tindrà una participació al voltant de 500.000 espectadors i més de 20.000 participants d’entre totes les bandes. El WMC Kerkrade es mou per l’estímul dels talents de totes les edats, la lluita per la renovació i el suport al desenvolupament de qualitat en la música.

Les bandes valencianes que han sigut seleccionades participaran en diferents categories que presenta el propi concurs. En les diferents seccions hauran d’interpretar una obra obligatòria i una obra lliure.

La primera que va participar en Kerkrade va ser el passat 15 de juliol en la 2ª secció. Es tracta de la Societat Musical Eslava, aquesta societat musical ja va participar en aquesta olimpiada fa 20 anys.

Entre les bandes de la Comunitat trobem la Santa Cecilia de Requena que participarà el pròxim 30 de juliol en la 1ª secció del certamen amb la interprteció de Harmony 1 com a obra obligatòria. L’única banda valenciana que es troba en aquesta secció.

També participarà el pròxim 23 de juliol la Unió Musical Alqueriense en la 2ª secció amb la interpretació de Harmony 2 com a obligatòria i L’Aigua Prodigiosa com a obra lliure. En aquesta secció també participarà el Casino Musical de Godella el dia 29 de juliol.

Finalment, l’Harmònica de Bunyol ha sigut seleccionada a la secció de concert, considerada la categoria regna del certamen. En aquesta secció és l’única categoria on no és obligatori interpretar cap obra i tindran total llibertat per a oferir un concert d’una hora. El concert tindrà lloc l’últim dia del certamen, el 30 de juliol.

A més, el director Carlos Ramón Pérez participant en la categoria de directors ha obtingut el primer premi del concurs la batuta d’or.

El concurs per a tots aquells que vulguen recolzar a les cinc bandes que representaran a la Comunitat Valenciana el podran veure a través de la web amb la opició Live que ofereix el WMC Kerkrade.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías