Search
Close this search box.

La Unió Musical d’Alaquàs organitza el I Curs de direcció de banda

L’objectiu principal d’aquest curs és donar una perspectiva pràctica i reflexiva a l’estudi de la direcció de banda, oferint tant recursos tècnics i artístics (classes teòriques i pràctiques) com conferències i taules redones perquè el director de banda puga ampliar els seus coneixements i la capacitat crítica a l’hora de programar i interpretar.


El professor principal del curs és el mestre Dr. Glenn D. Price, i es conta amb la col·laboració de la banda simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs com a agrupació per a les lliçons de pràctiques. Aquesta banda ‘amateur’ és de gran qualitat i ofereix la possibilitat a l’alumnat de treballar amb obres de complexitat mitjana i alta.


Aquest curs va dirigit a Directors/es de Banda, Orquestra i Ensembles; estudiants de grau superior de qualsevol especialitat; i músics professionals amb experiència o sense, en direcció. La modalitat d’alumne actiu preveu un màxim de 12 places amb dret per a assistir a les classes teòriques i pràctiques.

El curs es realitzarà de manera intensiva del 10 al 13 de març de 2022. Es treballarà en sessions de matí i vesprada. Les sessions de matí i primeres sessions de vesprada seran teòriques, mentre que les sessions de vesprada/nit seran pràctiques amb la banda simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías