Search
Close this search box.

La Unió Musical Santa Cecília de Villar del Arzobispo organitza la I Trobada de Percussió “El Villar”

Villar del Arzobispo reunirà el pròxim dissabte 6 de maig a desenes de percussionistes procedents de diferents localitats valencianes amb motiu de la I Trobada de Percussió “El Villar”, organitzat per la Unió Musical Santa Cecília de Villar del Arzobispo (UMSC).

Durant tot el dia, els membres del grup de percussió del Conservatori San Rafael de Bunyol, del grup Percume de la Unió Musical de l’Eliana, del grup PerkuRafel de Rafelbunyol, de PerkuChelva de Chelva i del grup de percussió “El Villar” disfrutaran d’una jornada intensiva d’activitats dissenyades pel professor de percussió de l’Escola de Música de la UMSC, José Pascual Arnau. Ell ha sigut l’impulsor d’aquesta iniciativa didàctica i musical l’objectiu de la qual és “passar una jornada de convivència amb percussionistes dels diferents pobles convidats i amb els seus professors, i tindre un contacte amb la percussió tocant aspectes que ixen de l’aula pura i dura, com el jazz o la batucada. El concert servirà per veure com actuen els percussionistes d’altres escoles i nivells”.

La Trobada es desenvoluparà al Saló de concerts de la UMSC i s’iniciarà a les 10h del matí amb una conferència sobre “El vibràfon jazzístic a Espanya”, a càrrec de Rafael Pérez Vigo. Professor de percussió del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de valència, en l’actualitat és cap del departament de música de l’IES Jorge Manrique de Motilla del Palancar, imparteix classes de percussió a l’escola municipal de música de Motilla del Palancar i de la Unió Musical “Mar Chica” de Camporrobles, és director titular de la Banda de Música Santa Cecília d’Aliaguilla (Conca) i forma part del grup Modal Steps, que basa la seua música en el jazz modal.

Després d’un dinar conjunt de tots els participants, a les 16h es realitzarà un taller de batukada.

La I Trobada de Percussió “El Villar” finalitzarà amb un concert de clausura a les 18 hores. En primer lloc intervindran els grups de percussió PerkuRafel de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol y PerkuChelva, de la Societat Musical Santa Cecília de Chelva, sota la direcció d’Aarón Cristófol Rubio.

Continuaran el grup Percume de la Unió Musical de l’Eliana, dirigit per Ismael Gómez Castellano, i seguidament el grup de percussió del Conservatori San Rafael de Bunyol, sota la direcció de Joaquín Lambíes Zanón.

Per acabar, actuarà el grup de percussió El Villar de la UMSC de Villar del Arzobispo sota la direcció de José Pascual Arnau Paredes.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías