Search
Close this search box.

Carlos Ramón Pérez guanya el 7th European Conductors Competition

El director crevillentí Carlos Ramón Pérez es va proclamar el passat 27 d’abril guanyador del 7th European Conductors Competition realitzat a Oosternde (Bèlgica), al marc de la European Brass Band Championship que cada any organitza l’Associació Europea de Brass Bands (EBBA). Este esdeveniment dona cita a les brass bands guanyadores dels campionats nacionals dels setze països membres de l’associació, sent un dels esdeveniments musicals europeus més multitudinaris de l’any.

Una de les cites més esperades d’aquest campionat ha sigut la setena edició del Concurs Europeu de Direcció, a on 14 directors de huit països lluitaren pel prestigiós guardó. La competició consistia en quatre rondes eliminatòries en què els aspirants no només havien de demostrar el seu domini de la tècnica i la interpretació, sinó també la versatilitat en posar-se al front de tres tipus de formació diferents: brass band (Festival Brass Band y North Limburg Brass Band), banda simfònica (Royal Military Band of the Belgian Guides) i orquestra (Het Kaerorkest Brugge).

Després del concert de gala en què els tres finalistes interpretaren les obres assignades, el jurat va proclamar guanyador a Carlos Ramón Pérez, qui a més va obtindre el premi del públic. El segon premi també va recaure sobre un director valencià, el setaigüer Borja Martínez Alegre. En tercer lloc i el premi dels membres de la banda, va recaure en el francès Maxime Pitois.

Amb 27 anys, Carlos Ramón Pérez ha sigut director convidat en bandes com la Banda Municipal de Barcelona, la Banda Simfònica Municipal d’Alacant o la Royal Military Band Gran Ducale de Luxemburg. Després d’aquest triomf a Oostende, el director crevillentí també participarà al World Music Contest de Kerkrade (Holanda), a on serà un dels 18 aspirants a guanyar la Batuta d’Or d’aquesta famosa olimpiada musical.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías