Search
Close this search box.

La Unió Musical Santa Cecilia de Villar presenta a Luis Serrano Alarcón com a nou director titular de la banda simfònica

La Unió Musical Santa Cecília de Villar del Arzobispo presentarà el pròxim dissabte 8 d’abril a Luis Serrano Alarcón com a nou director titular de la seua banda simfònica. L’agrupació comença així una nova etapa de la mà del reconegut compositor i director de Chiva, que des de principis d’any s’ha fet càrrec de la direcció artística de la formació.

Per a Serrano, es tracta també d’un projecte al front d’una banda de música, doncs des de que en 2014 va acabar el seu període com a director del Centre Artístic Musical de Bétera, s’havia centrat més en la composició, encara que durant este temps ha dirigit de manera puntual nombroses agrupacions a Europa, Amèrica o Àsia. Entre les més recents, la Banda Municipal de Barcelona el passat mes de novembre.

El nou director de la UMSC es mostra “molt il·lusionat amb aquest nou projecte” davant el treball a desenvolupar amb la banda de Villar a la qual descriu, després d’estos primeros mesos d’assaig, com una agrupació “d’un alt nivel musical i una gran implicació per part dels músics”. Entre els seus objectius figura “realitzar una programació variada, exigent i de qualitat i transmetre el meu segell musical al grup”.

Per a aquest primer concert, Luis Serrano ha dissenyat un interessant programa que presenta sota l’epígraf “Danzas i andanzas” i que inclou obres de gran nivell tècnic i artístic. El concert començarà amb el pasdoble Puenteàreas de Reveriano Soutullo; continuarà con Incantation and Dance de John Barnes Chance; i la primera part finalitzarà amb el poema líric d’Emilio Cebrián Ruiz Una noche en Granada.

Després del descans, la banda interpretarà Danse Funambulesque de Jules Strens, i conclourà la segona part Un americano en París de George Gershwin.

Després d’aquest concert, la banda de la UMSC de Villar continuarà treballant per preparar els seus pròxims compromisos musicals, com el concert d’estiu (que es celebrarà en juliol) i el concert de bailables en agost, dins del programa de les festes patronals.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías