Search
Close this search box.

Concert de música sacra a Bellreguard

L’Agrupació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard protagonitza este dissabte 8 d’abril un concert de música sacra dins de la programació d’actes de la Setmana Santa bellreguardina en l’Església de Sant Miquel Arcàngel a partir de les 20 hores. Abans, a les 17:30 hores, està previst un Viacrucis infantil escenificat.

La primera part del concert compost per diferents marxes processonals, correrà a càrrec de la Banda Juvenil de l’agrupació musical, que interpretarà “Crucifixión” de Jaime Gutiérrez Domínguez, “Oremos” de Ricardo Dorado i “Ciudad del Guadalquivir” de Paco Lola, sota la direcció del professor i titular de la mateixa Jorge Buenrostro Tur. La segona part serà el torn de la Banda Sènior que dirigeix Eugenio Llopis Román, i que interpretarà “Luz en soledad” d’Òscar Navarro, “Sevilla llora” de G. Sánchez, “El Nazareno de Villares” composta pel propi director Eugenio Llopis, “Crucifixis” de José Alberto Pina i finalitzarà amb “Mesopotamia” de José Vélez García.

Els actes per Setmana Santa d’esta localitat van començar la setmana passada, el divendres 31 de març, amb el tradicional “Sopar del poble” en què es reuneixen els cofrades i cofradesses de les diferents germanors. Prèviament va tindre lloc una cercavila protagonitzat per les tres bandes de cornetes i tambors de les cofradies. Diumenge 2 d’abril una cercavila matinal a càrrec de les tres bandes de cornetes i tambors va donar pas a la Misa de Familiars tras la qual va tindre lloc el Pregó de Setmana Santa a càrrec de Vicente Bonet Borrás.

El divendres 7, després de la misa a la Mare de Déu dels Dolors, a les 21:30 hores, tindrà lloc la processó dels Dolors de la cofradia del Sant Sepulcre d’esta localitat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías