Search
Close this search box.

L’Artística de Novelda ofereix el concert “Música als pobles” a Monòvar

Dins del cicle de concerts que patrocina la Diputació d’Alacant, la banda de Novelda ofereix el seu concert de “Música als pobles” a la veïna localitat de Monòvar. Per al concert, la entitat noveldense ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Monòvar i la banda local, la Artística de Monòvar, que cedeix a la banda de Novelda part del seu material per poder desenvolupar aquesta actuació.

El concert tindrà lloc este diumenge 7 de maig a les 18 hores a la Plaça de l’Ajuntament de Monòvar. L’Artística de Novelda vol convidar tots els socis en especial, i als ciutadans en general per a que els acompanyen en aquesta activitat, raó per la qual posarà a disposició places d’autobús a les persones que ho desitgen i ho comuniquen a l’Artística de Novelda (seu al Carrer Menéndez Pelayo, 46).

El concert comptarà amb la participació de les alumnes del Conservatori Professional de Dansa de Novelda: Marina Algarra, Laura Esteva i Ana Segura. A més, també actuarà junt amb la banda la soprano María Rico Mira.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías