Search
Close this search box.

Les societats musicals de la Plana Baixa elegeixen nova Presidenta Comarcal de la FSMCV

Les 21 Societats Musicals de la comarca de la Plana Baixa ja tenen nova Presidenta Comarcal. Ana María Sorias Mesas és des d’aquesta setmana la nova representant de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) en aquesta comarca. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Ana María Sorias Mesas prové de Betxí i ha sigut triada per la majoria de les Societats Musicals pertanyents a la comarca de la Plana Baixa en un acte celebrat aquesta setmana que ha comptat amb el suport del President provincial de Castelló de la FSMCV, Juan Monroig.

Ana María relleva en el càrrec a David Cubedo, de la Unió Musical La Lira de Vila-real, al qual des de FSMCV agraïm el seu temps al capdavant d’aquesta comarca amb tanta tradició per la música.

Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes de major importància social de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals, destinat a fomentar la cohesió entre les societats musicals, la participació, la formació i la interrelació entre músics i alumnes d’aquestes, al mateix temps que permet vertebrar el territori a través de la música i compartir aquestes iniciatives artístiques amb la societat.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías