Search
Close this search box.

La Lira Saguntina ompli de gom a gom l’auditori Joaquín Rodrigo amb els concerts didàctics

El passat dijous dia 20 de setembre va tindre lloc el IV Concert Didàctic que organitza la Societat Musical Lira Saguntina per a tots els col·legis del poble de Sagunt.

Aquest concert va ser interpretat per la Jove Orquestra de l’EMJR “Escola de Música Joaquín Rodrigo”, els quals donaren a conèixer tots els instruments de l’Orquestra i Banda Simfònica, tot sota la batuta del mestre Ramón Z. Cerdà.

L’auditori va estar de gom a gom amb més de 420 alumnes que assistiren a aquest meravellós concert, on es van poder escoltar obres de tot tipus, des de les més clàssiques fins a les més actuals com “Frozen!, entre unes altres. El mestre Ramón Z. Cerdà va convidar als professors i alumnes a ballar un vals mentre l’orquestra estava sonant. També es va donar l’ocasió per tal que els xiquets dirigiren l’orquestra.

L’experiència va resultar un gran èxit: xiquets, professors i tots els presents van gaudir d’aquesta meravellosa edició del IV Concert Didàctic que es repetirà en breu.

La Societat Musical Lira Saguntina vol agrair el suport de l’Exm. Ajuntament de Sagunt per la col·laboració en aquesta IV edició del Concert Didàctic de la Lira Saguntina, molt especialment al Regidor de Cultura, Josep Manuel Tarazona, i també a l’alcalde, Quico Fernández.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías