Search
Close this search box.

Llíria acull la 1a edició de la Universitat de la Tardor

Llíria acollirà la primera edició de la Universitat de la Tardor, el dies 4 i 5 d’octubre, dins del programa universitari estacional impulsat per la UV (Universitat de València) i la Diputació de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament edetà. L’objectiu d’esta iniciativa és crear i consolidar un espai de debat al voltant de la importància i riquesa del patrimoni musical i, també, valorar les seues possibilitats educatives a la Ciutat de la Música.

El inici de les dos jornades, que se celebraran al Conservatori de Música de Llíria, serà el 4 d’octubre a les 18 hores, amb l’acte d’inauguració, que donarà pas a tota la programació de conferències i debats que, entre altres qüestions, analitzaran els escenaris musicals de Llíria, la història de les bandes i l’aportació dels seus directors o el folklore musical de la localitat.

Les activitats de les jornades “Llíria, Ciutat de la Música; educació i patrimoni” estaran impartides pel professorat de la Facultat de Magisteri de la universitat, que aportarà una visió àmplia del context musical de la localitat, basada en la docència, la investigació i la transferència de coneixements, tres dels pilars fonamentals de la institució universitària. A més, es comptarà amb la participació d’alguns especialistes locals, entres els quals es troben, el compositor José Alamá, l’historiador Joan Josep Adrià o el catedràtic Juan José Llimerá.

La Universitat de la Tardor és una iniciativa oberta i gratuïta a tots aquells interessants en assistir. El període d’inscripcions està ja en marxa a través de la pàgina web de la Universitat de València i estarà obert fins al pròxim 5 d’octubre. Tots les persones inscrites rebran un certificat d’assistència.

Documentació

Descarrega el díptic informatiu. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías