Search
Close this search box.

Llíria acollirà el III Concurs Nacional AFOES

Llíria serà la seu del III Concurs Nacional AFOES, organitzat per l’Associació de Fagotistes i Oboès d’Espanya. Este concurs, que se celebra bianualment i que es disputarà en l’especialitat d’oboè el 2019, té com a objectiu reconèixer i promocionar el talent dels joves intèrprets dintre del panorama musical espanyol.

La tercera edició del concurs es disputarà al Conservatori Professional de Música de Llíria. Per això, el president d’AFOES, José Antonio Masmano, ha visitat les instal·lacions del centre; acompanyat pel regidor de Música, Pedro Vicente; i altres representants de l’associació AFOES.

Estem encantats de poder realitzar el tercer concurs a la ciutat de Llíria” ha explicat José Antonio Masmano, president de l’associació. “Estem molt agraïts al municipi per la seua hospitalitat i per brindar-nos l’oportunitat de celebrar el nostre concurs en un poble que aposta tant per la cultura i, especial, per la música”.

La celebració del concurs a Llíria ajudarà a perpetuar la imatge de Llíria “com un referent internacional dintre del món musical” ha destacat el regidor Pedro Vicente. “AFOES és una de les associacions d’instrumentistes més importants i reconegudes en tot el món i, per tant, és importantíssim per al nostre municipi poder acollir un esdeveniment d’estes característiques”.

El Concurs AFOES 2019 es disputarà a Llíria l’any 2019 i reunirà als millors joves intèrprets en l’especialitat d’oboè, davant un jurat de professionals i experts internacionals de primer nivell. Dintre de la periodicitat bianual, l’associació també combina les dues especialitats instrumentals. La primera edició, celebrada el 2015, va ser en l’especialitat d’oboè; i la segona, el 2017, en l’especialitat de fagot.

Segons el president d’AFOES, “Espanya s’ha convertit en un país exportador d’oboistes i fagotistes, amb instrumentistes de gran nivell”. El concurs de l’Associació de Fagotistes i Oboès d’Espanya els ofereix no sols un reconeixement, sinó també la possibilitat de participar en concerts amb prestigioses orquestres i agrupacions.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías