Search
Close this search box.

Loriguilla celebra aquest cap de setmana una Trobada Intercomarcal de Bandes de Música amb motiu del Cinquantenari del trasllat

Loriguilla celebrarà una Trobada Intercomarcal de Bandes de Música el pròxim dissabte, 23 de juny, a les 19 hores, amb motiu del 50é aniversari del trasllat del municipi.

Prop de mig miler de músics, d’agrupacions dels Serrans, Camp de Túria i l’Horta Nord, protagonitzaran una desfilada que aconseguirà el seu moment cim amb la interpretació conjunta del pasdoble Serrans del Túria del mestre Rodrigo García Navarro i l’Himne Regional, sota la batuta de Manuel Carrión Máñez, director de la Societat Musical San Juan Bautista de Loriguilla, agrupació amfitriona, en la plaça de l’Ajuntament.

La marxa compta amb la participació de la Unió Musical Alcublana, Unió Artística Musical d’Almàssera, Unió Musical Santa Catalina de Aras de los Olmos, Societat Musical Santa Cecilia de Xelva, Banda de Domeño, Centre Instructiu Unió Musical de Sot de Xera, Unió Artístic Musical de Vilamarxant, Unió Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo i la societat amfitriona que tancarà la desfilada. A més, també s’han sumat a aquest esdeveniment els banderers de la Societat Musical La Lira de Chulilla, la Unió Musical de Higueruelas, la Societat Musical La Popular de Pedralba i la Societat Musical La Lira de Titagües.

Les bandes recorreran el centre del municipi al ritme de pasdobles fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament. Allí, faran una parada enfront de la tribuna, interpretaran una peça, i l’alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro, imposarà un corbatí commemoratiu al banderer de cadascuna d’elles.

Un castell de focs artificials i un vi d’honor en els limítrofs de la Casa de la Cultura posaran el punt final a aquest gran esdeveniment, el tercer acte de commemoració del 50é aniversari del trasllat del municipi, organitzat per l’Ajuntament de Loriguilla i al que assistirà una nodrida representació institucional i de l’àmbit de la música de la província.

Programa d’actes

19.00h. Inici de la Desfilada de Bandes de Música.

Recorregut pel centre de Loriguilla, amb parada enfront de la tribuna.

Ordre de la desfilada:

– Unió Musical Alcublana
– Unió Artística Musical d’Almàssera
– Unió Musical Santa Catalina de Aras de los Olmos
– Societat Musical Santa Cecilia de Xelva
– Banda de Domeño
– Centre Instructiu Unió Musical de Sot de Xera
– Unió Artístic Musical de Vilamarxant
– Unió Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo

A continuació, desfilaran els banderers de:

– Societat Musical La Lira de Chulilla
– Unió Musical de Higueruelas
– Societat Musical La Popular de Pedralba
– Societat Musical La Lira de Titagües

Tancarà la Societat Musical San Juan Bautista, banda amfitriona.

20.00h. Acte institucional.

20.15h. Interpretació conjunta.

Dirigeix Manuel Carrión Máñez, director de la Societat Musical San Juan Bautista.

Obres: Serrans del Túria i Himne Regional.

20.30h. Castell de Focs Artificials.

21.00h. Vi d’Honor en la Casa de la Cultura.

22.00h. Fi dels actes.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías